Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Grace Turner – “Half Light”

Het is niet altijd gemakkelijk om je als singer-songwriter te bewijzen in de muziekindustrie. Grace Turner uit Newcastle in Australië kan erover meespreken. De zangeres bracht in 2018 enkele singletjes uit om daarna vooral op het liveverhaal te focussen. Zo deed ze supports van Lucy Dacus, City Calm Down, Bec Sandridge en Ali Barter. Na enkele jaren opbouw is het nu dan toch tijd voor een debuut-ep. Haar eerdere singles zal je daar al op kunnen vinden, en ook nieuwe single “Half Light” tekent present.

Eén akkoord, meer heeft Grace Turner niet nodig om een nummer te maken. “Half Light” bouwt zichzelf helemaal op rond dat akkoord en ook rond het woord ‘half’. Daarmee laat Turner zien dat ze meer dan zomaar een zangeres is, ze kan ook poëtisch uit de hoek komen. Het gaat om de vele soorten gevoelens die je in deze wereld kan ervaren, en de eerlijke manier waarop Turner dat brengt, komt erg geloofwaardig over. Er zit daarnaast ook een sterke opbouw in de song die naar het einde toe helemaal uit zijn voegen barst. Een nummer dat per luisterbeurt meer geheimen prijsgeeft, zo hebben we het graag.

Half Truths komt uit op 7 augustus.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 juni 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief