Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single CØPE – “California”

Foto: Livia Perneel

Artiesten schrijven hun nummers vaak vanuit heel persoonlijke standpunten en dat is bij Tom Husson niet anders. Onder de naam CØPE ontwikkelde hij een soloproject, waarmee hij zichzelf en anderen wilt inspireren en zijn luisteraar muzikaal de ruimte wilt geven om zichzelf te ontplooien. Voor zijn eerste twee singles werkte hij voor het visuele samen met de actrice Livia Perneel, die ook deze keer de visual voor haar rekening nam en zo voor de juiste sfeerzetten zorgt.

Luisteraars van onze blokplaylist hebben zijn eerste single “You Deserve The Moon” alvast ontdekt en ook de nieuwe single is een rustgevende electroparel. “California” is qua duur iets beknopter en ook qua instrumentals blijft het nummer in een melancholische waas, die door elektronische elementen naar een heldere apotheose geloodst wordt. De vocale productie is daarbij de helpende hand die alles aan elkaar lijmt en het geheel nog wat meer body geeft. Tom Husson doneert in het licht van de huidige omstandigheden overigens alle streaminginkomsten van “California” aan organisaties die vechten tegen racisme. Als dat geen plekje in je playlist verdient?

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 juni 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief