Muzieknieuwtjes

Run The Jewels brengt RTJ4 nu al uit samen met gratis download

‘Fuck it, why wait?’ staat te lezen op de website van Run The Jewels. Dat mag letterlijk worden genomen, want het duo heeft door de huidige situatie in de VS beslist om hun langverwachte vierde plaat nu uit te brengen, in plaats van vrijdag. Daarop staat ook het nummer “Walking In The Snow”, gebaseerd op die recente gebeurtenissen. Daarnaast is RTJ4 ook nog eens gratis te downloaden (met de keuze om geld te betalen dat rechtstreeks naar Mass Defence Program gaat). Op de plaat horen we onder andere Pharrell Williams, Zack De La Rocha van Rage Against the Machine en Josh Homme van Queens of the Stone Age terug. Voor Run The Jewels komt er dus een drukke periode aan, want volgend jaar trekken ze samen met hun nieuwe plaat en RATM door de Verenigde Staten. Europa staat voorlopig nog niet op de planning, maar wij kunnen in elk geval al genieten van hun nieuwe plaat. Daarvan verschijnt binnenkort overigens een review op onze site.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 juni 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief