Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sevdaliza – “Joanna”

Sevda Alizadeh is wellicht een van Nederlands meest interessante zangeressen uit recente jaren, want met haar muziek treedt ze inmiddels overal ter wereld op. Haar eerste album Ison staat in zowat elke lijst van meest indrukwekkende releases van 2017 en zo is de honger naar een nieuw album groot. Doordat ze dit jaar al twee singles loste, leek de kans groot dat het tweede album er snel zat aan te komen, maar toch laat het project nog even op zich wachten. De Nederlandse met Iraanse roots maakt dat nu goed door weer eens een betoverende single uit te brengen.

Lamp Lady” en “Oh My God” vielen al op door de iets toegankelijkere elementen en ook op “Joanna” gaat Sevdaliza voor een minder complexe songstructuur dan we van haar gewoon zijn. Toch is het net die subtielere opbouw en melodie die haar zang naar een hoger niveau tillen en haar doen klinken als een sluipend jachtluipaard in het holst van de nacht. “Joanna” is waarlijk weer een nummer van aanzienlijke kwaliteit, waardoor we alsmaar meer hopen op nieuwe releases.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief