Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sevdaliza – “Oh My God”

Een van de meest interessante artiesten uit Nederland is terug! De in Iran geboren Sevdaliza was lang een geheimgehouden tip, maar groeide uiteindelijk snel uit tot een must-see op elk festival omwille van haar betoverende performances. Haar albums Ison en The Calling werden door alle invloedrijke muziekbladen de hemel in geprezen en zo bleef de hype rond Sevdaliza groeien. Vorig jaar kregen we dan twee singles en dit jaar zou een derde album ook het levenslicht zien.

“Oh My God” is minder doordrenkt van bassen en klinkt redelijk rustig voor Sevdaliza, die soms nochtans fameus weet uit te halen. De nieuwe single is voor Sevdaliza de start van een nieuw tijdperk, waarmee ze haar invloed op de muziekwereld wil vergroten door verder in te zetten op haar unieke producties. Geen enkele artiest klinkt als deze 32-jarige en dat speelt wederom op “Oh My God” in haar voordeel. Ondanks dat het iets toegankelijker klinkt dan we van haar gewend zijn, is ook deze single weer heerlijk buitenaards.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief