Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Coline & Toitoine – “Première fois”

Coline & Toitoine behoren tot de achttien winnaars van het nieuwe kansenparcours Sound Track, waar wij ze ook voor het eerst leerden kennen en meteen onder de indruk waren van het jonge geweld. Het Belgische duo brengt al een tijdje succesvol nummers uit op Spotify en YouTube, maar deden dit tot nu toe telkens in het Engels. De lockdown inspireerde hen om het eens in hun moedertaal te proberen en zo werd “Première fois” geboren.

Een eerste keer is altijd spannend, maar toch voelt “Première fois” vertrouwd aan. Coline & Toitoine houden zich vast aan hun gekende en geliefde recept, waardoor het nummer weinig verrast, maar hun eigenwijze sound maakt dat gelukkig weer goed. Na het euforische “Once More” klinkt “Première fois” wel iets weemoediger en dat toont dat er nog wat onbekende laagjes van hun muziek op ons te wachten staan. De ambities om groot te worden, hebben ze alvast en dat kan alleen maar uitpakken in de toekomst.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief