Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Coline & Toitoine – “Première fois”

Coline & Toitoine behoren tot de achttien winnaars van het nieuwe kansenparcours Sound Track, waar wij ze ook voor het eerst leerden kennen en meteen onder de indruk waren van het jonge geweld. Het Belgische duo brengt al een tijdje succesvol nummers uit op Spotify en YouTube, maar deden dit tot nu toe telkens in het Engels. De lockdown inspireerde hen om het eens in hun moedertaal te proberen en zo werd “Première fois” geboren.

Een eerste keer is altijd spannend, maar toch voelt “Première fois” vertrouwd aan. Coline & Toitoine houden zich vast aan hun gekende en geliefde recept, waardoor het nummer weinig verrast, maar hun eigenwijze sound maakt dat gelukkig weer goed. Na het euforische “Once More” klinkt “Première fois” wel iets weemoediger en dat toont dat er nog wat onbekende laagjes van hun muziek op ons te wachten staan. De ambities om groot te worden, hebben ze alvast en dat kan alleen maar uitpakken in de toekomst.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single COLT (Coline & Toitoine) - "Ramenez-moi"

Wie de afgelopen paar jaar de deelnemerslijsten van enkele noemenswaardige talentenconcoursen bekeek, kwam zeker en vast Coline & Toitoine al eens tegen….
InstagramLiveRecensies

Finale Humo's Rock Rally @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Diversiteit ten top

Een cheque ter waarde van 10.000 euro en een eeuwige paragraaf in de vaderlandse geschiedenisboeken, dat is de inzet van ‘de moeder…
Nieuwe singles

Maak kennis met AMOR van De Roma en win duotickets

De legendarische Antwerpse concerttempel De Roma heeft er een gloednieuw zaaltje bij. Het vond in restaurant AMOR, pal naast de eigen zaal,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.