Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Coline & Toitoine – “Once More”

Wie onze Winterslaapsessies op onze Facebook-pagina wat volgt, heeft misschien de plezante sessie van het opkomende duo Coline & Toitoine gezien. Ze behoren dan ook meer dan verdiend bij de winnaars van de eerste editie van Sound Track, waar ze iedereen met hun positieve pop deden glimlachen. Op Spotify haalden ze ondertussen al meerdere honderdduizend streams. Is het volgende Belgische succesverhaal met Coline & Toitoine gevonden?

“Once More” is precies waarvoor het jonge duo staat, namelijk euforische elektropop met heel wat positieve vibes. De opbouw en structuur van de nieuwe worp toont dat ze over heel wat talent beschikken, want ze weten hoe ze een echte hit in elkaar moeten steken, inclusief grootse drop. De zon gaat werkelijk op als we hun muziek horen en dat zorgt dan weer voor grote goedgezindheid. Je weet dus wat doen als je er eens door zit, want weinig artiesten slagen er in zoveel euforie te verspreiden.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single COLT (Coline & Toitoine) - "Ramenez-moi"

Wie de afgelopen paar jaar de deelnemerslijsten van enkele noemenswaardige talentenconcoursen bekeek, kwam zeker en vast Coline & Toitoine al eens tegen….
InstagramLiveRecensies

Finale Humo's Rock Rally @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Diversiteit ten top

Een cheque ter waarde van 10.000 euro en een eeuwige paragraaf in de vaderlandse geschiedenisboeken, dat is de inzet van ‘de moeder…
Nieuwe singles

Maak kennis met AMOR van De Roma en win duotickets

De legendarische Antwerpse concerttempel De Roma heeft er een gloednieuw zaaltje bij. Het vond in restaurant AMOR, pal naast de eigen zaal,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.