Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bounty – “Lost Als Mij”

De Antwerpse Faady Chahid heeft als Bounty al lang naam gemaakt in het onderste van de underground. Op SoundCloud werkt hij al jaren aan zijn muziek, maar het is pas sinds enkele maanden dat Bounty meer naar de oppervlakte komt drijven. Eerder dit jaar bracht hij al DIE ENE TAPE uit met producties van Yungstealy, maar met zijn nieuwste single “Lost Als Mij” mikt Bounty nóg hoger. Deze keer staat namelijk niemand minder dan Remi “Anders” De Roeck achter de knoppen.

“Lost Als Mij” heeft veel weg van de old school boom bap, waarmee Anders bewijst dat hij ook dit genre met gemak naar zijn hand zet. Met muzikale backings en originele adlibs drukt Bounty zijn stempel op de track waardoor het een uniek geheel wordt, maar zeker niet alternatief. Waar de 21-jarige rapper het vroeger vooral donker en boos deed, heeft hij met “Lost Als Mij” ironisch genoeg het licht gezien. Dankzij herkenbare teksten klinkt de track aanstekelijk en kan daarom zonder twijfel aan de top van de Nederlandstalige hiphop prijken. Van de diepste laag van de underground naar een catchy banger: Bounty is goed bezig.

Facebook / Instagram / Soundcloud

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 mei 2020

About Author

Baldwin Verhoeven Ik vond geluk in een roze donut.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief