Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Connie Constance – “Monty Python”

Alhoewel Connie Constance al sinds 2015 muziek uitbrengt, is dit pas de eerste keer dat we over de Britse zangeres schrijven. We zagen de 23-jarige al tweemaal live aan het werk, maar voor de rest viel ze ons nog niet echt op tot we eens naar haar muziek luisterden en een zeer getalenteerde artieste hoorden. Haar poëtische soulmuziek kent insteken uit de indie- en rockwereld, waardoor elk nummer een heel avontuur is en ze zichzelf als vernieuwende act kan opstellen. We horen een rasartiest met een gouden toekomst voor ons, en of ze ons met haar nieuwe single van onze sokken blaast!

Het komt niet al te vaak voor dat we zo een gedetermineerde zangeres horen als Connie Constance op haar nieuwe, blitse single “Monty Python”. Met een geraffineerde finesse zet ze haar tanden in deze gepeperde nieuwe track, die qua instrumentals en vocale productie bijzonder intrigerend weet over te komen. De uitzonderlijk sterk gedoseerde balans tussen verschillende genres maakt van “Monty Python” nu al een nummer dat in ons lijstje van ‘Beste nummer van 2020’ zal staan. Tot in december, in ons lijstje!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1528 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Connie Constance - "Till The World's Awake"

Of het nu aan de permanent miezerige plensbuien ligt of niet, er schuilt toch vaak iets grenzeloos rebels en rauws in de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Connie Constance - "Prim & Propa"

De Britse Connie Constance laat er duidelijk geen gras over groeien. Na de speelse gitaren op “Electric Girl” zet ze vol overtuiging…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Connie Constance - "Electric Girl"

De naam Connie Constance doet in ons land misschien nog niet meteen een belletje rinkelen, maar in haar thuisland heeft de Britse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.