InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single wåvery – “Glow”

Wie onze Winterslaapsessies op Facebook regelmatig kijkt, heeft misschien wåvery ontdekt. De 24-jarige zangeres is eigenlijk geen groentje meer, want dankzij haar succesvolle deelname in The Voice Van Vlaanderen in 2016 wist ze een positieve indruk achter te laten. Onder haar nieuwe alias wåvery lost Jessie Thijs sinds vorig jaar singles, die haar alvast tot selecties in Sound Track en Humo’s Rock Rally hielpen. Vandaag schakelt ze dankzij haar nieuwe single nog een versnelling hoger en wij stellen haar nieuwe single met plezier in première voor.

Met “Glow” blijft wåvery haar bedroompop sfeer trouw, al klinkt het deze keer nog een tikkeltje vrolijker en dromeriger. Zelf omschrijft ze haar muziek als dreampop in een landschap van pastellen kleuren en we snappen dankzij haar nieuwe track eens te meer wat ze daarmee bedoelt. De subtiliteit in opbouw en sfeervolle instrumentals scoren wederom vooral ook omdat Thijs haar stem als belangrijkste instrument inzet. De ontspannen sfeer en de kleine spanningselementen tonen het potentieel van wåvery dat stilaan het groter publiek dient te bereiken.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1532 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Sound Track: Selectieronde 14/10 @ JH Wollewei (Turnhout)

Het kansenparcours Sound Track trok inmiddels al door verschillende clubs en jeugdhuizen. Gisteren vond de enige voorronde van de avond plaats in…
Features

Voorbeschouwing Sound Track 2021 – Selectierondes 14/10

Sound Track is het veelbesproken nieuwe muziekconcours waarvoor enorm veel handen in elkaar werden geslagen. Deze wedstrijd werd namelijk op touw gezet…
AlbumsRecensies

Alice Phoebe Lou – Glow (★★★½): Stop met denken en voel

Alice Phoebe Lou is de laatste jaren naam aan het maken en haar derde album zal er wellicht alweer voor zorgen dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.