Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding – “Power”

Het is al meer dan vijf jaar geleden dat Ellie Goulding nog een nieuw album uitbracht en zo zijn haar fans al ongeduldig aan het uitkijken naar haar vierde studioalbum. De Britse popnachtegaal behoorde een lange tijd tot de topsterren van de Europese popwereld, maar een lange pauze zorgde er ook voor dat de interesse in Goulding wat afzwakte. Uiteindelijk begon ze in 2018 aan haar comeback met “Close To Me” dat de voorloper zou worden van haar nieuwe album. Uiteindelijk volgden nog een handvol singles, die eveneens op haar weldra verschijnende project te vinden zijn.

“Power” was het eerste nummer waarvan Goulding zeker was dat het op haar nieuwe album moest staan en zo geschiedde. Op de single gaat ze een ietwat sensuele kant op, waarmee ze meteen ook wilt stellen dat ze haar seksualiteit accepteert. Haar hese stem is wederom een goede toegevoegde waarde voor het nummer aangezien je meteen hoort dat het een Ellie Goulding-song is. Om een hit te worden, is het misschien niet catchy genoeg, maar toch kunnen we genieten van deze track.

Begin volgende week kondigt Ellie Goulding de releasedatum en naam van haar vierde album aan.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief