banner

FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Sum 41 bevestigt zichzelf voor Rock Werchter 2021!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Toen de Nationale Veiligheidsraad een tijdje geleden besliste dat we deze zomer niet naar Werchter, Dessel, Kiewit en nog zoveel andere festivalweides mochten trekken, brak ons muzikaal hartje in duizenden stukjes. Natuurlijk gaat onze gezondheid voor en begrijpen we de beslissing volkomen. Het geeft ons in elk geval de kans om nog wat meer uit te kijken naar de festivalzomer van 2021. Heel wat organisatoren gaven al aan dat ze een zo groot mogelijk deel van de line-up zullen meenemen naar volgend jaar, maar een exacte kopie… dat lijkt redelijk onmogelijk.

Wie we begin juli volgend jaar wel voor de volle honderd procent zeker terug zullen zien op Rock Werchter is Sum 41. De Canadezen waren de afgelopen dagen druk in de weer met hun shows opnieuw in te plannen. Toen we zagen dat de mannen al heel wat data in Duitsland op de planning hadden staan, leek een nieuwe passage al binnen. Woensdagavond laat kregen we dan de bevestiging! Sum 41 voegde een nieuw Facebook-evenement toe: Rock Werchter 2021!

Naast Sum 41 zouden we ook Pearl Jam terugzien op de heilige weide. Wie nog meer wordt meegenomen naar volgend jaar, valt nog af te wachten. Wij hebben intussen de volledige affiche nog eens onder de loep genomen en spraken ons uit over de speelkansen van alle bands. Het is in elk geval nog bijzonder lang tot Rock Werchter 2021, maar we krijgen er met deze eerste bevestiging toch al weer zin in.

1056 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Queens of the Stone Age, alt-J, Jamie xx, Jorja Smith en veel meer naar Rock Werchter 2022!

We hebben er de afgelopen jaren naar gehunkerd, maar in 2022 zal onze knaldrang eindelijk worden beantwoord. Een van de plaatsen waar…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter 2021 uitgesteld naar 2022

Wat al een tijdje in de lucht hing, werd vandaag ook bevestigd: Rock Werchter 2021 gaat niet door. Voor het tweede jaar op rij…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter 2021 strikt Red Hot Chili Peppers

We hebben een zo goed als lege festivalzomer achter de rug, maar het lijkt er op dat we volgend jaar dubbel en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.