FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Sum 41 bevestigt zichzelf voor Rock Werchter 2021!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Toen de Nationale Veiligheidsraad een tijdje geleden besliste dat we deze zomer niet naar Werchter, Dessel, Kiewit en nog zoveel andere festivalweides mochten trekken, brak ons muzikaal hartje in duizenden stukjes. Natuurlijk gaat onze gezondheid voor en begrijpen we de beslissing volkomen. Het geeft ons in elk geval de kans om nog wat meer uit te kijken naar de festivalzomer van 2021. Heel wat organisatoren gaven al aan dat ze een zo groot mogelijk deel van de line-up zullen meenemen naar volgend jaar, maar een exacte kopie… dat lijkt redelijk onmogelijk.

Wie we begin juli volgend jaar wel voor de volle honderd procent zeker terug zullen zien op Rock Werchter is Sum 41. De Canadezen waren de afgelopen dagen druk in de weer met hun shows opnieuw in te plannen. Toen we zagen dat de mannen al heel wat data in Duitsland op de planning hadden staan, leek een nieuwe passage al binnen. Woensdagavond laat kregen we dan de bevestiging! Sum 41 voegde een nieuw Facebook-evenement toe: Rock Werchter 2021!

Naast Sum 41 zouden we ook Pearl Jam terugzien op de heilige weide. Wie nog meer wordt meegenomen naar volgend jaar, valt nog af te wachten. Wij hebben intussen de volledige affiche nog eens onder de loep genomen en spraken ons uit over de speelkansen van alle bands. Het is in elk geval nog bijzonder lang tot Rock Werchter 2021, maar we krijgen er met deze eerste bevestiging toch al weer zin in.

2113 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sum 41 - Heaven :x: Hell (★★★½): Einde in het vagevuur

Na bijna drie decennia is het genoeg geweest voor Sum 41. Ongeveer twee jaar geleden kondigden de poppunkers uit Ontario, Canada hun…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sum 41 - "Waiting On A Twist Of Fate"

Hoe hard je ook probeert, jong blijven is niemand gegeven. Al doet Sum 41 hard zijn best om ons terug mee te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sum 41 - "Rise Up"

Het Canadese poppunkfenomeen Sum 41 kondigde eerder dit jaar aan na een laatste album en tournee uit elkaar te gaan. Vandaag krijgen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.