Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single MisterWives – “SUPERBLOOM”

Het New Yorkse sextet MisterWives loste in 2019 nog een ep genaamd mini bloom, maar een jaartje later schakelen ze over naar SUPERBLOOM. Het album is hun derde langspeler en zal negentien nieuwe nummer bevatten, waarin MisterWives nog meer zal experimenteren met structuren en geluiden. Dankzij hun glorieuze debuut Our Own House wist de band een grote fanbase op te bouwen, die dus nu zit te poppelen om de nieuwe nummers te ontdekken. Na het leuke “rock bottom”, volgt vandaag in ieder geval de tweede single.

“SUPERBLOOM” is de titeltrack van hun langverwachte nieuwe project en zo zijn de verwachtingen bijgevolg hoog. Hoe leutig de eerste single “rock bottom‘ ook was, des te spijtiger is het dat de nieuwe single wat te eentonig is met momenten. De melodie en de zanglijnen van Mandy Lee zijn minder energiek dan gehoopt en komen vooral slepend over, waardoor we minder warm worden van “SUPERBLOOM”. Het lijkt alsof ze willen openbloeien, maar de zon nog niet is opgekomen.

MisterWives kondigde aan dat hun nieuwe album SUPERBLOOM op 24 juli zal verschijnen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single MisterWives – “SUPERBLOOM””

  1. Martha schreef:

    You are very alone in your opinion on SUPERBLOOM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief