Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Brockhampton – “twisted” & “M.O.B.”

© CPU – Bert Savels

De jongens van Brockhampton zijn weer bezig aan een nieuw project waar ze graag geheimzinnig over doen. Zo kregen we vorige week de singles “N.S.T.” en “things can’t stay the same” op ons bord maar deze werden vandaag weer verwijderd van YouTube toen de nieuwe nummers online kwamen. Kevin Abstract beloofde ons elke week nieuwe muziek en die lijkt elke keer vooraf te gaan aan een dj set van de verschillende leden die livegestreamd wordt op Twitch.

Op “twisted” krijgen we van de Brockhampton boys naast Kevin enkel maar Jabari Manwa, die we vorige week voor de eerste keer hoorden zingen op “N.S.T.”, en bearface, die niet veel verder komt dan wat ooh’s en yeah’s, te horen. Wel werkten ze samen met Ryan Beatty, hun vaste gastzanger bij live optredens, en de 22-jarige Britse r&b zanger Christian Alexander. “twisted” zelf gaat de minder harde kant op dan we vorige week te horen kregen, qua stijl leunt het het dichtst aan bij Ginger. Met zinnen als ‘They keep twistin’ up my words, shawty. Got me stuck right in the dirt, shawty.’ klinkt de tekst ook vrij donker en melancholisch.

“M.O.B.”, wat staat voor Money Over Bitches, gaat er dan wel weer iets steviger tegenaan en klinkt het meest als een classic Brockhampton nummer. Het nummer start kalm, maar tijdens Kevins eerste verse voel je het tempo al stijgen tot het ontploft bij Matt en Dom. Het enige wat we nog missen in dit nummer om het compleet te maken, zijn de bijdrages van Merlyn en Joba.

Wie langer dan een week van deze twee nummers wil genieten kan ze gratis downloaden op hun site want naar alle waarschijnlijkheid zullen ook deze volgende week verwijderd worden van YouTube. Wat wel zeker is, is dat de jongens 11 mei 2021 in de Ancienne Belgique staan en wie nog tickets wilt moet zich haasten want het concert is bijna uitverkocht.

Instagram Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2021

2021 was wederom niet het makkelijkste jaar uit ons bestaan, maar de constante bleef gelukkig wel dat er ook in coronatijden heel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kevin Abstract - "SIERRA NIGHTS" (feat. Ryan Beatty)

Er komt eindelijk nog eens een nieuw Kevin Abstract-album aan! De Amerikaanse duizendpoot liet eerder al weten dat zijn derde studioplaat BEVERLY…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kevin Abstract - "SLUGGER" (feat. $NOT & slowthai)

Enkele maanden geleden kondigde Brockhampton aan dat ze dit jaar nog twee albums zouden uitbrengen om er dan een punt achter te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.