Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Stephen Puth – “Watching You Walk Away”

De naam ‘Puth’ is bijna onlosmakelijk verboden met de Amerikaanse superster Charlie. Wat niet veel mensen weten, is dat Charlie nog een broer heeft rondlopen. Sterker nog, Stephen maakt ook muziek en ook die is niet van de minste. Dat zijn muziek goed is, is niet zo onlogisch als je weet dat Stephen oorspronkelijk nummers schreef voor onder andere The Vamps. Sinds een aantal jaar is de man dus begonnen met bouwen aan zijn eigen discografie en fanbase. Die groeit in elk geval zienderogen en de Amerikaan lijkt klaar voor de volgende stap. Nadat we vorig jaar een paar singles te horen kregen, is de man vandaag terug met het catchy “Watching You Walk Away”.

Wie fan is van Charlie, zal in elk geval ook vallen voor de muziek van Stephen. Ook hij maakt catchy popmuziek, maar voegt er hier en daar een emotionele touch aan toe. Zo zit ook “Watching You Walk Away” in elkaar. Een zomerse beat en een leuk gitaartje zorgen voor de basis, terwijl de man ons inpakt met zijn zachte stem. Hij vertelt over hoeveel pijn het hem doet om niet bij zijn geliefde te kunnen zijn en mixt daardoor een eerder droevig thema met een vrolijke beat. Een combinatie die werkt, zo blijkt, want de song blijft meteen in ons hoofd hangen. Op het niveau van zijn oudere broer zit Stephen nog niet, maar we weten allemaal hoe snel het kan gaan in de popmuziek!

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 mei 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief