Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Loud Luxury – “Like Gold” (feat. Frank Walker & Stephen Puth)

De afgelopen maanden spendeerden we meer vrijdagavonden thuis, al videochattend met onze vrienden, dan op café of al dansend in een discotheek. Gelukkig kunnen we rekenen op de mannen van Loud Luxury om de club naar onze slaapkamer toe te brengen. Het Canadese duo, bestaande uit Andrew Fedyk en Joe Depace, scoort hit na hit sinds hun wereldwijde succes met “Body” in 2017.  Nu verzachten ze onze knaldrang met hun nieuwste single, “Like Gold”.

Loud Luxury bouwt met het nummer een gouden brug tussen het verleden en het heden. De mannen zijn namelijk al vrienden met mede-producer Frank Walker sinds de universiteit. Eenmaal verhuisd naar Los Angeles, leren Fedyk en Depace zanger van dienst Stephen Puth kennen. Samen creëeren deze vier onmiskenbaar getalenteerde artiesten een 24-karaats combinatie van een dancepop-beat en meeslepende vocals. Opbouwende instrumentals, een energieke baslijn en de zachte stem van Puth: de single komt niets tekort. “Like Gold” is even kostbaar en gewild als de titel doet uitschijnen.

Het zal nog een tijdje duren voor we de kans krijgen om hun muziek live te horen. Tot dan zullen we inventief moeten zijn. We zetten het volume van onze speakers een tikkeltje hoger, bellen onze beste vrienden op via Discord en dansen mee binnen de veiligheid van ons eigen huis.

Facebook / Instagram / Twitter

30 oktober 2020

About Author

Manoe Hollanders


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief