Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Stand Atlantic – “Wavelength”

Poppunk is een drukbezet genre. Stand Atlantic werd al meermaals geprezen voor de frisse wind die ze laten waaien. Vooral het feit dat er nog eens een vrouw achter de micro staat, is een welkome afwisseling. De Aussies, afkomstig uit Sydney, zijn naam en faam aan het maken. Hun eerste album werd in het algemeen goed onthaald en de opeenvolging van nieuwe singles doet ons uitkijken naar een opvolger. De vorige single “Drink To Drown” was een soort ballade over de huidige toestand waarin we nu allemaal leven, maar was vooral een serieuze misser.

De nieuwe single heeft ons poppunk-hartje toch al weer iets blijer gemaakt. “Wavelength” begint met een vreemd effectje op de stem van zangeres Bonnie Fraser, maar dat verdwijnt gelukkig al gauw. Wat volgt is een aanstekelijk poppunk nummer uit het boekje. Opgewekte gitaardeuntjes, een leuk tempo en een refrein dat blijft hangen. De korte schrik die we kregen na de vorige single, werd algauw vervangen door licht optimisme.

Het blijven onzekere tijden voor mensen die optredens gepland hebben, maar momenteel staan Stand Atlantic op de agenda van Kavka Zappa op 21 september.

Website / Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 mei 2020

About Author

Joren Cloet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief