banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stand Atlantic – “Drink To Drown”

De Aussies van Stand Atlantic zijn nog niet heel lang bezig en hebben dan ook nog niet heel veel muziek op hun teller staan. Slechts één volledig album en een paar ep’s. “Drink To Drown” is een tweede single die uitkomt op anderhalve maand tijd. Het lijkt er dus op dat we een nieuw album mogen verwachten in de poppunkwereld. Details over een eventueel nieuw album zijn echter nog niet bekend.

Het is serieus schrikken als we het nummer voor de eerste keer horen. Piano en strijkers, meer instrumenten zitten niet in de nieuwe single. Zangeres Bonnie Fraser lijkt te willen bewijzen dat ze ook een totaal ander genre aankan dan poppunk. Het nummer heeft dan ook meer weg van een Adele-nummer. Ook thematisch lijkt die link te kloppen. Geen slecht nummer op zich, maar dit is niet wat verwachten van Stand Atlantic. Geef ons toch maar gitaren en een fris uptempo nummer.

Website / Facebook / Instagram / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Wonder Years – “Threadbare”

Het is nu bijna een jaar geleden dat The Wonder Years voor het laatst nieuwe muziek de wereld instuurde. Daarom was het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Like Pacific - "Control My Sanity"

Like Pacific is een Canadese poppunkband die aan hun derde album aan het werken is. Het genre verzamelt niet veel airplay meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.