Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Stand Atlantic – “Drink To Drown”

De Aussies van Stand Atlantic zijn nog niet heel lang bezig en hebben dan ook nog niet heel veel muziek op hun teller staan. Slechts één volledig album en een paar ep’s. “Drink To Drown” is een tweede single die uitkomt op anderhalve maand tijd. Het lijkt er dus op dat we een nieuw album mogen verwachten in de poppunkwereld. Details over een eventueel nieuw album zijn echter nog niet bekend.

Het is serieus schrikken als we het nummer voor de eerste keer horen. Piano en strijkers, meer instrumenten zitten niet in de nieuwe single. Zangeres Bonnie Fraser lijkt te willen bewijzen dat ze ook een totaal ander genre aankan dan poppunk. Het nummer heeft dan ook meer weg van een Adele-nummer. Ook thematisch lijkt die link te kloppen. Geen slecht nummer op zich, maar dit is niet wat verwachten van Stand Atlantic. Geef ons toch maar gitaren en een fris uptempo nummer.

Website / Facebook / Instagram / Twitter

1 april 2020

About Author

Joren Cloet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief