Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single slowthai – “Magic” feat. Kenny Beats

© CPU – Nathan Dobbelaere

Nadat we eerder deze week al “ENEMY” op ons bord kregen, is slowthai nu al terug met een nieuw nummer. Voor “Magic” zocht het Britse enfant terrible hulp bij Kenny Beats. Die leerde hij kennen bij een aflevering van The Cave, waar Kenny artiesten uitnodigt om ter plaatse een nummer te maken. Er wordt dan ook gezegd dat de twee meteen erna iets meer tijd met elkaar spendeerden waaruit “Magic” voortvloeide.

Het nummer start met ‘To introduce to you a man who needs to no introduction’ en inderdaad, na menig concertzaal afgebroken te hebben en met een debuutalbum als Nothing Great About Britain heeft de Brit geen introductie meer nodig. “Magic” is dan ook een typisch slowthai nummer geworden waarin hij nog altijd even vuilgebekt is als drie dagen geleden. De beat is ook nog altijd even hard, maar heeft iets meer trapinvloeden in plaats van de grime die we gewend zijn van hem.

Nu we verwend werden met twee nummers in een week, zijn we benieuwd of er snel nog meer nieuw werk zal volgen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 mei 2020

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief