Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ella Eyre – “L.O.V.(e).”

Ella Eyre heeft al een hobbelig parcours achter de rug. Als jonge zangeres haalde ze het meeste faam als feature op nummers van andere bekende namen. Zo kent iedereen haar ongetwijfeld als de stem die Rudimentals “Waiting All Night” zingt, maar ook solo heeft de Britse al het één en ander bewezen. Haar debuutplaat Feline ging eerder richting soul, maar doordat dat album een beetje onder de radar bleef, heeft Ella het roer nu helemaal omgegooid. Op haar vorige single “New Me” konden we al horen dat we die titel redelijk letterlijk mogen nemen, want de zangeres betreedt tegenwoordig het pad van de poppy dance.

Dat is ook op “L.O.V.(e).” het geval, en ook deze keer zou het ons niet verbazen als Ella Eyre een radiothitje te pakken heeft. Meer dan ooit speelt ze in op wat er populair is in de popwereld; simpele, maar catchy muziek. Tekstueel is het nummer in elk geval helemaal niet diepgaand, want we krijgen bijna alleen maar een herhaling van de tracktitel. Dat vertaalt zich natuurlijk wel in een bijzonder herkenbaar en makkelijk mee te zingen nummer. Ook muzikaal gaat de temperatuur de lucht in, want er wordt gretig gebruik gemaakt van tropisch getinte beats. Het is een single geworden om vrolijk van te worden, en die vrolijkheid blijft in elk geval nog een hele tijd hangen, aangezien “L.O.V.(e).” ongetwijfeld voor de rest van de dag in ons hoofd zit.

Facebook / Instagram / Twitter / Website


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 mei 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief