Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ella Eyre & Yxng Bane – “Dreams”

Ella Eyre is wellicht de prinses van de feelgoodpop, want ze weet met elke release heel wat positieve vibes te verspreiden. Na haar doorbraak met haar Rudimental-samenwerking “Waiting All Night” en haar debuutalbum Feline, werd ze door heel wat radiostations de hemel in geprezen voor haar frivole muziek. Toch is het al vijf jaar geleden dat we een album van de Britse popster kregen, want buiten heel wat losse singles is het al een tijd wachten op een nieuw project.

Haar vorige single “L.O.V.(e).” is nog geen maand oud en toch krijgen we met “Dreams” alweer een potentiële hit. Deze keer krijgt ze hulp van de rapper Yxng Bane, die het zomerse gevoel nog eens de hoogte in laat gaan door zijn verse. De single is pop zoals die hoort te zijn: catchy, sympathiek en gewoon rechtuit. Je moet niet altijd de meest diepe teksten of complexe songstructuren hebben om te overtuigen, want “Dreams” is een goed voorbeeld van hoe leuk pop kan zijn.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief