Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ella Eyre – “New Me”

De laatste vijf jaar hebben we nog bijzonder weinig van Ella Eyre gehoord. De Britse zangeres raakte bekend dankzij de grote hit “Waiting All Night“, die ze samen met Rudimental scoorde en werkte daarna nog samen met bekende namen als Bastille, DJ Fresh en Sigala. Na haar debuutplaat Feline viel het verhaal rond Ella een beetje stil. Afgelopen zomer blies ze samen met Banx & Ranx en Kiana Ledé haar carrière echter nieuw leven in op “Mama“, maar vandaag lijkt het startschot van een nieuw tijdperk voor de zangeres. Dat start ze met de toepasselijke single “New Me”.

Van de popsoul, waarvan we Ella kenden, is op “New Me” nog weinig sprake. Dat de zangeres een andere weg in is geslagen, maakt ze ook meteen duidelijk met de lyrics ‘Ella ain’t here it’s a new me’. Makkelijk te onthouden dus en dat zorgt ervoor dat de single al snel blijft hangen. Het nummer klinkt bijzonder uptempo en leeft van de zuiderse invloeden en strakke beats. Die tropische beats zijn te danken aan Ella’s tijd op Jamaica, waar ze aan een volledig nieuw leven wilde beginnen. “New Me” is daarvoor de geknipte titelsong en die klinkt alvast leuk.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 januari 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief