Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ella Eyre – “Mama (ft. Banx & Ranx en Kiana Ledé)”

Weinig artiesten hebben zoveel samenwerkingen achter hun naam staan als Ella Eyre. De Britse zangeres heeft haar doorbraak grotendeels te danken aan Rudimental, waarmee ze samen monsterhit “Waiting All Night” scoorde en sindsdien gaat het snel voor de jongedame. Met onder andere Sigala, DJ Fresh en Bastille heeft ze al enkele bekende namen op haar samenwerkingslijstje staan, maar ze kan het ook alleen. In 2015 kwam het debuutalbum Feline op de markt en dat deed het goed. Met een paar bescheiden hitjes als “Comeback” en “Good Times” werd ze een vaste waarde op de radio, om er daarna weer stilletjes aan van te verdwijnen. Tot nu dan, want Ella Eyre is terug en – hoe kon het ook anders – niet alleen. Op haar nieuwste single “Mama” krijgt de zangeres gezelschap van het Canadese producersduo Banx & Ranx en het Amerikaanse talent Kiana Ledé.

De invloed van Banx & Ranx is om te beginnen al duidelijk hoorbaar op de single. Met een Major Lazer-achtige sound krijgen we de geweldige popsoulstem van Ella Eyre zoals we ze nog niet vaak hoorden. “Mama” klinkt heel zomers en speels, terwijl de bassen en synths doorheen de boxen slaan. Toch heeft het nummer naast Zuiderse invloeden, ook een Oosterse touch. Ella Eyre geeft nog eens samen met Kiana Ledé het beste van zichzelf, om het nummer dan nogal abrupt te laten eindigen. “Mama” werd een meer dan aanstekelijk nummer, waardoor we het moeilijk krijgen om stil te blijven zitten. Hoewel Ella Eyre op haar eerste plaat meer voor de soul kant gekozen leek te hebben, krijgen we nu toch de indruk dat dance en pop haar meer liggen. Benieuwd of ze deze lijn door zal trekken.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 augustus 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief