Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Boshra – “This Town”

(c) Ben Cyran

Blijkbaar moeten we The Voice van Vlaanderen wat meer erkenning gaan toekennen. Want na IBE maakt nu ook een andere deelnemer een grootse indruk. Na vier jaar frontvrouw te zijn geweest van de Gentse band Canves, nam Dina Boshra een duik in haar origines en delfde er een artiestennaam en een eigen, bijzondere muzikale sound uit op. Samen met Raf Cyran, Ben Cyran (1010 Collective) en Pieter-Jan Cools creëerde ze haar debuutsingle “This Town”.

“This Town” is een begeesterende single. Het combineert de sensualiteit en vrouwelijke power van artiesten als BANKS met hetzelfde sluimerend, muzikaal slangengif dat we herkennen uit de tracks van Tsar B. Productioneel werd de track zelfs wat futuristisch aangedikt met krachtige kicks, erg pittige snares en enkele gewaagde effectkeuzes. Elegantie en stoutmoedigheid gaan hierdoor hand in hand op deze track. Als toetje werd de single op het grote publiek losgelaten met een indrukwekkende videoclip die wat ons betreft een nieuwe standaard zet voor debuterende artiesten.

Boshra is een muzikaal specerij waar we de komende tijd nog meer van hopen te horen.

FacebookInstagram

8 mei 2020

About Author

Tijs Delacroix Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief