Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Boshra – “This Town”

(c) Ben Cyran

Blijkbaar moeten we The Voice van Vlaanderen wat meer erkenning gaan toekennen. Want na IBE maakt nu ook een andere deelnemer een grootse indruk. Na vier jaar frontvrouw te zijn geweest van de Gentse band Canves, nam Dina Boshra een duik in haar origines en delfde er een artiestennaam en een eigen, bijzondere muzikale sound uit op. Samen met Raf Cyran, Ben Cyran (1010 Collective) en Pieter-Jan Cools creëerde ze haar debuutsingle “This Town”.

“This Town” is een begeesterende single. Het combineert de sensualiteit en vrouwelijke power van artiesten als BANKS met hetzelfde sluimerend, muzikaal slangengif dat we herkennen uit de tracks van Tsar B. Productioneel werd de track zelfs wat futuristisch aangedikt met krachtige kicks, erg pittige snares en enkele gewaagde effectkeuzes. Elegantie en stoutmoedigheid gaan hierdoor hand in hand op deze track. Als toetje werd de single op het grote publiek losgelaten met een indrukwekkende videoclip die wat ons betreft een nieuwe standaard zet voor debuterende artiesten.

Boshra is een muzikaal specerij waar we de komende tijd nog meer van hopen te horen.

FacebookInstagram

116 posts

About author
Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single IKRAAAN - "Vandaag"

Gisterenavond ging op Canvas de spraakmakende docu-reeks FC United van start, waarin bekende voetballers zoals Romelu Lukaku, Kassandra Missipo en Vadis Odjidja…
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (22-28 maart)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen het bos vaak niet meer kan zien….
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.