Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle GRAHM – “Easier”

Op 15 mei presenteert GRAHM, het project van Robrecht Van Rompuy en Micha Van Amsterdam, haar debuut-ep, Chaos + Fractals. Wij kregen de eer om vandaag hun allereerste single van die project in première brengen: “Easier”.

GRAHM is een samenwerking tussen muzikant Robrecht Van Rompuy en audiovisueel kunstenaar Micha Van Amsterdam, ook gekend als Aemn Break. Hun ep Chaos + Fractals werd door beide heren samen geschreven, en terwijl Van Rompuy meer de productie op zich nam stond Van Amsterdam in voor het visuele plaatje.

Op hun eerste single, “Easier”, worden zorgvuldig gesamplede vocals over een tapijt van warme synths en arpeggiators heen gegoten, terwijl een dromerige percussie de nodige structuur geeft. Waar “Easier” de eerste minuten licht en zomers aandoet, wordt de track naar het einde toe dieper met een zware, glijdende bass die tegen de laatste minuut invalt. Fans van artiesten als Sekuoia en Leon Vynehall zullen deze zeker kunnen smaken!

De nauwe samenwerking die Van Rompuy en Van Amsterdam met GRAHM hebben, resulteert bovendien in een clip die naadloos aansluit bij de muziek. De prachtige visuals, die bestaan uit psychedelisch gespiegelde beelden, maken de trip die “Easier” is compleet. Laat de rest van die ep maar komen!

Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.