Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tei Shi – “Die 4 Ur Love”

© Marcus Cooper

Tai Chi is een Chinese gevechtskunst waarvan de bewegingen ook als gezondheidsbevorderend gezien worden. Tei Shi is een Canadees-Colombiaanse zangeres die ook pittig uit de hoek kan komen en een helende stem heeft. De zangeres werd geboren in Argentinië en is joods opgevoed door haar grootmoeder die de holocaust heeft overleefd. Een hele boterham dus op het vlak van afkomst. De zangeres begon in 2014 met het uitbrengen van muziek en werkte al snel samen met Glass Animals. Ondertussen heeft ze twee albums op haar naam staan en er zit al een opvolger aan te komen.

“Die 4 Ur Love” is een alternatieve popsong van jewelste. Tei Shi klinkt zwoel, overtuigend en heeft een catchy tekst. ‘ I’d die die die for your love, apocalypse’. Het blijft snel hangen, maar ook dansbenen komen van pas bij dit nummer. Het lied barst los bij het eerste refrein en meteen willen we onze beste moves bovenhalen. “Die 4 Ur Love” heeft alles wat je wilt van een popsong, maar is verre van plat en niet cliché. Tei Shi legt je zo op de tai chi mat met haar nieuwste single en doet ons uitkijken naar meer.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

7 mei 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief