Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tei Shi – “A Kiss Goodbye”

Nog maar één plaat heeft Tei Shi op haar palmares staan, maar wij zijn alvast fan! Voor de betere pop mag je echt wel bij haar aankloppen. Met debuutplaat Crawl Space serveerde ze ons een heerlijke popplaat vol lo-fi hiphop beats die ons naar relaxende hoogtes bracht. Nu krijgen we weer een puike nieuwe song van haar te horen met “A Kiss Goodbye”.

Met haar nieuwste single brengt Tei Shi weer zo’n rustgevende beat mee die heerlijk werkt met haar hemelshoge vocals. “A Kiss Goodbye” klinkt als een zoete praline na een sterke kop koffie. Weeral kiest de Canadese voor een ingetogen lo-fi beat met enkele lieflijke versieringen zoals de fluwele backingvocals en knipogen naar Zuid-Amerikaanse folkgitaartjes. Wij zijn alvast fan van haar nieuwe nummer. Als alles goed verloopt, mogen we eind dit jaar nog een nieuw album van haar verwachten. We zijn benieuwd!

6 juni 2019

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief