Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Ryan Egan

Ryan Egan is een 26 jaar oude zanger afkomstig uit New York die meteen overtuigd met zijn debuutsingle “Restoration”. Het nummer is geproducet door Gianluca Buccellati, bekend van onder meer Tei Shi en Yellerkin. Het nummer zelf geeft een emotionele weergave van Ryan’s stem, beklijvende zang en de typische ruimtelijke invloed van Buccellati. Zelf zegt Ryan over het nummer dat het over een wedergeboorte gaat, iets wat hij zelf opnieuw heeft moeten doen en nu voelt dat hij goed zit. Vandaar dat het ook meteen zijn debuuttrack is, na vele pogingen. Het nummer zelf doet ons wat denken aan Blood Orange en Twin Shadow. “Restoration” is de eerste single van zijn EP die momenteel wordt opgenomen. Het bevat typische New Yorkse elementen zoals metrogeluiden, het geluid van typmachines en gitaardemo’s.

Twitter
Instagram
Facebook
SoundCloud 

9 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief