Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tei Shi – “Goodbye”

Wij kennen Tei Shi al een tijdje, maar het zal waarschijnlijk niet meer zo heel lang duren voor ook de rest van de wereld haar ontdekt. Toch is de Canadees-Colombiaanse zangeres niet echt meer een nieuwkomer. Ze heeft sinds 2017 al twee albums op haar palmares staan, maar bleef vooralsnog redelijk onder de radar. Ondanks dat La Linda nog maar vorig jaar verscheen, lijkt er alweer een nieuw album aan te komen. Enkele maanden geleden werd haar nieuw hoofdstuk toch al ingeluid met “Die 4 Ur Love“, dat ons alweer helemaal in zwijm deed vallen. Opvolger “Goodbye” weet ons niet op dezelfde manier te overtuigen, maar mag er ook wel zijn.

Waar op haar vorige single nog gedanst kan worden, is dat nu niet meer het geval. “Goodbye” werd een dromerige popsong, waarop zweverige elektronica centraal staat. Tei Shi neemt afscheid van haar geliefde op een nuchtere manier. Ze kijkt terug op een bewogen relatie, wat het nummer op die manier een emotionele touch geeft. Toch blijven we een beetje op onze honger zitten. Oké, tekstueel zit er een diepere betekenis achter “Goodbye” en ook muzikaal zit het allemaal goed in elkaar, maar het blijft toch wat wachten op een ontploffing. Dat is dit keer jammer genoeg niet het geval. Het nummer kabbelt een beetje dromerig voort. Het past misschien beter bij het thema, maar voor een doorbraak zal dit nummer niet gaan zorgen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1491 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Valencia Grace - "Goodbye"

Twee maand geleden debuteerde Valencia Grace met haar ontroerende “It Was You“, waarmee ze al een heel goede indruk op ons achterliet…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LP - "Goodbye"

Ondanks dat er nog niets officieel is aangekondigd, ziet het er naar uit dat LP binnenkort met een nieuw album zal komen….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tei Shi - "Die 4 Ur Love"

Tai Chi is een Chinese gevechtskunst waarvan de bewegingen ook als gezondheidsbevorderend gezien worden. Tei Shi is een Canadees-Colombiaanse zangeres die ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.