Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX – “i finally understand”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het is nog maar van september geleden dat Charli XCX met een langspeler kwam, maar er zit al een nieuwe aan te komen. How I’m Feeling Now zal het vierde album worden van de muzikante en het is een speciaal exemplaar. Het originele idee van Charli was om dit jaar twee albums op te nemen en beide volgend jaar pas uit te brengen. Doordat ook zij thuis zit door de pandemie heeft Charli veel vrije tijd en die is ze beginnen invullen door nieuwe nummers te maken, met fans via Zoom. We kregen reeds twee nummers te horen, waarvan “forever” ons meer kon smaken dan “claws“, en fans kregen nog een aangename verrassing te horen: “Party4U”, een fanfavoriet, zou eindelijk officieel worden uitgegeven.

“i finally understand” is opnieuw een typisch Charli nummer geworden en heeft een lekkere vibe. De leuke drumcomputer zorgt voor die goeie groove, maar ook de andere instrumenten en Charli’s gefilterde stem zitten goed. Het liedje gaat over het gevoel tegenover haar geliefde dat ze eindelijk begrijpt en dat dit misschien haar einde zou betekenen. Een originele manier om te zeggen dat je iemand doodgraag ziet en dat met een lekkere beat onder. Na “claws” van een tijdje terug vreesden we dat het vierde album misschien te gehaast in elkaar werd gestoken, maar we hebben er terug vertrouwen in dat het goed komt!

How I’m Feeling Now verschijnt op 15 mei.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

7 mei 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief