Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX – “forever”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De grootste badass van de popindustrie is nog altijd de Britse popicoon Charli XCX. De 27-jarige zangeres maakte de afgelopen jaren een ongelofelijke evolutie mee waarbij ze van een poppunk-sterretje tot een revolutionerende electropop artieste die de wereld met haar bonte persoonlijkheid op zijn kop zet. Zo behoren haar mixtapes Number 1 Angels en Pop 2 al tot de popgeschiedenis en ook haar derde studioalbum Charli, dat ze vorig jaar uitbracht, kreeg voornamelijk lovende woorden.

Charli zou Charli niet zijn als ze niet weer aan een nieuw project zou werken en zo kondigde ze maandag aan dat ze op 15 mei haar vierde album How I’m Feeling Now zou uitbrengen. Het speciale aan dat album is dat ze dit volledig DIY in elkaar zal steken en ook haar fans naar creatieve input voor de muziek, artworks en clips vraagt. Via de applicatie Zoom werkt ze nu de komende weken aan nieuwe nummers, waarvan we de eerste single vandaag al krijgen!

“Forever” is een nummer zoals Charli er al veel gemaakt heeft en is wederom een goed voorbeeld waarom ze zo’n unicum in de muziekwereld is. Ze maakt weer gebruik van gekende autotune-effectjes en weet met haar elektronische geluiden een catchy melodie in elkaar te flansen. “Forever” is op vlak van tekst en sound iets minder vrolijk als anders, maar net dat weemoedige maakt het weer zo bijzonder. Een zeer leuke eerste single voor dit ongewone project!

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

1378 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX - "Good Ones"

De afgelopen jaren werden de fans van Charli XCX in de watten gelegd, zowel Charli uit 2019 als how i’m feeling now van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joel Corry & Jax Jones - "OUT OUT" (feat. Charli XCX & Saweetie)

“Alors on dance”, een beetje Belg kent na ruim tien jaar nog steeds de doorbraaksingle van onze landgenoot Stromae. De Brusselaar wist…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single No Rome, The 1975 & Charli XCX - "Spinning"

Dat er al lang wordt gesproken over een eventuele samenwerking tussen The 1975 en Charli XCX, is geen publiek geheim meer. Vandaag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.