Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX – “claws”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het is nog maar van vorig jaar geleden dat Charli XCX twee keer neerstreek in ons land. Tijdens haar eerste passage streek ze neer op de Pukkelpopweide en enkele weken later bracht ze haar derde langspeler Charli uit. Op dat album werkte Charli samen met een diverse groep artiesten en leverde zo een gevarieerde verzameling van nummers af. Wat later stelde ze dat album voor in de Ancienne Belgique en daar beleefden we een sfeervolle avond. Ondertussen zit ook deze zangeres thuis en sloeg de verveling toe, dus begon ze maar aan een nieuw album. How I’m Feeling Now wordt in ieder geval een uniek album, want deze keer roept de zangeres de hulp in van haar fans.

Net als voorganger “forever” heeft ook “claws” de herkenbare Charli XCX sound. Elektronische geluiden en autotune lijken opnieuw één te worden met de zangeres. Tijdens het uiterst repetitieve refrein vloeien muziek en zang misschien net iets te veel door elkaar waardoor er iets ontstaat dat niet ver van lawaai afligt. Het nummer begint al vrij snel naar een climax op te bouwen en daar waar we een drop verwachten, was er geen. Niet alleen het einde van “claws” stelde teleur, maar ook de tekst toont weinig creativiteit.

How I’m Feeling Now verschijnt op 15 mei.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

23 april 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief