Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Arlo Parks – “Black Dog”

De wereld leert Arlo Parks stilaan beter kennen en dat is ook goed zo. De Londense artiest werd begin dit jaar door de BBC nog genomineerd voor BBC’s Sound Of 2020, waardoor de media-aandacht met de dag groter werd voor de getalenteerde negentien jarige. In februari liet ze in de Botanique nog zien dat ze klaar is om de volgende grote stem van een generatie te worden, want de Britse heeft telkens weer opnieuw een intrigerend verhaal dat ze in haar nummers wil vertellen. Ondertussen werkt ze volop aan haar eerste album, waarmee ze wellicht haar absolute doorbraak bij het grote publiek zal vieren.

Arlo Parks lijkt weinig moeite te hebben met het schrijven van een sterk nummer, want ook de nieuwe single “Black Dog” spreekt tot de verbeelding. Ze bracht het nummer reeds tijdens haar show in Brussel, maar deze studioversie laat ons nog meer wegdromen dankzij een wondermooi gitaarriedeltje. Als een balsem dringt haar warme stem onder onze huid en trekt ze ons nog maar eens in haar ban. Eén ding is zeker, deze jonge artieste zal met haar verhalen blijven boeien want muzikaal klopt het plaatje keer op keer.

Ons interview met Arlo Parks lees je bovendien binnenkort op onze site.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief