Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia – “Saved My Life”

Het leek wel een eeuwigheid geleden sinds Sia ons nog een teken van leven gaf. De laatste keer dat de Australische zangeres met een solo album op de proppen kwam, is intussen ook al van 2016 geleden, maar dat betekent daarom niet dat ze niet meer met muziek bezig was. Samen met dj en producer Diplo en Labrinth vormde ze het poptrio L.S.D., waarmee ze nog een degelijke plaat op de markt bracht. Nu ook dat project verleden tijd lijkt te zijn, dachten de fans dat het tijd werd voor een nieuw solo hoofdstuk voor Sia. Niets bleek minder waar, want het bleef ijzig stil rond het muzikale project van de Australische. Tot nu dus, want eerder deze week bracht de zangeres een nieuw nummer op het virtuele festival ‘COVID is no joke’. 

Of het de voorloper is van een nieuw album, is onzeker, maar wat we wel weten is dat niemand minder dan Dua Lipa meeschreef aan het nummer. “Saved My Life” begint in elk geval emotioneel door de zachte piano, maar krijgt al snel een poppy touch door de beat. Sia is – zoals sommige al grappend beweerden – haar stem helemaal niet kwijtgeraakt, en zet die in de refreinen extra in de verf. Ze haalt een paar keer uit, zoals enkel zij dat kan, maar houdt het nummer op de één of andere manier toch redelijk ingetogen. Er hangt een dromerige sfeer doorheen “Saved My Life”, en die wordt enkel maar kracht bijgezet door de vele echo’s die Sia op haar stem heeft staan. De volgende radiohit van de Australische zangeres lijkt in elk geval een feit, en we kunnen alleen maar hopen dat het nieuwe Sia-hoofdstuk nu eindelijk van start is gegaan.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1502 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "pl4yg1rl"

We hebben er lang op moeten wachten, maar het tweede album van Lolo Zouaï heeft een naam en datum gekregen. Binnen precies…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Blur"

De Amerikaans-Frans-Algerijnse Lolo Zouaï heeft zich sinds haar debuut al in verschillende muzikale gedaantes laten zien, van meer sensuele r&b tot alternatieve…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.