Muzieknieuwtjes

Record Store Day 2020 omgedoopt tot drie zaterdagen ‘RSD Drops’

Normaal gezien zouden we nu financieel aan het herstellen zijn na de karrenvracht aankopen die we op 18 april hadden gedaan. Record Store Day werd echter uitgesteld naar 20 juni, maar ook dat bleek jammer genoeg te optimistisch. Als oplossing krijgen we over enkele maanden een bijzonder alternatief van deze muzikale hoogdag voorgeschoteld.

Er komen zowaar drie releasedagen aan, die werden omgedoopt tot ‘RSD Drops’, op zaterdag 29 augustus, zaterdag 26 september en zaterdag 24 oktober. De herziene lijst met releases komt eraan op 1 juni.

Het zal helemaal anders zijn dan andere jaren en noodgedwongen moeten inboeten aan een gezellig eenheidsgevoel waarbij het over de koppen lopen geblazen is. Toch zullen we over deze drie zaterdagen de kans krijgen om ons weer een interessante mix van releases aan te schaffen en platenwinkels, -labels en artiesten te steunen!

RSD zal zich verder laten leiden door de richtlijnen van de overheid en wetenschappelijke specialisten om zich er van te verzekeren dat de ‘RSD Drop’-dagen sociaal verantwoordelijk en veilig zullen zijn voor alle betrokkenen.

Bovendien blijft ook RSD Black Friday op de planning staan in november!

Related posts
Features

Record Store Day 2024: Tien releases om naar uit te kijken

Zaterdag 20 april is het alweer Record Store Day; de dag waar menig liefhebber van vinylplaten en alles wat ermee te maken…
Muzieknieuwtjes

Record Store Day 2020 wordt uitgesteld

De jaarlijkse hoogmis voor platenliefhebbers en muziekfanaten in het algemeen zou dit jaar plaatsvinden op 18 april, maar de teistering van het…
Muzieknieuwtjes

Record Store Day 2020 maakt releaselijst bekend

Op 18 april 2020 is het weer zover en worden de platenzaken in de bloemetjes gezet op het jaarlijkse Record Store Day….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.