Muzieknieuwtjes

Record Store Day 2020 wordt uitgesteld

De jaarlijkse hoogmis voor platenliefhebbers en muziekfanaten in het algemeen zou dit jaar plaatsvinden op 18 april, maar de teistering van het coronavirus noopte de organisatie tot het uitstellen van Record Store Day. Gelukkig is uitstel geen afstel en kan je 20 juni met de allerfelste markeerstift aanduiden in je agenda.

Het samenhorigheidsgevoel zal er niet onder lijden, aangezien het niet enkel om RSD Belgium gaat, maar de volledige organisatie van RSD internationaal naar deze datum verschoven wordt.

Record Store Day is everywhere and we want to hold our party when everyone can gather around safely to celebrate life, art, music and the culture of the indie record store. And hey! Anything with the April 18, 2020 on it just became that much more special!

Niets meer aan te doen, zou onze geliefde Willy Organ zeggen, dus bekijk het van de positieve kant! Nu heb je tijd zat om alle releases van kop tot teen te checken en op 20 juni met een geweldig verlanglijstje de platenzaken onveilig te maken. Hou onze pagina in de gaten, want wij gaan je daarbij helpen door in verschillende artikels uit te lichten wat de must-haves van deze editie zijn.

Related posts
Features

Record Store Day 2022: Tien releases om naar uit te kijken

Op zaterdag 23 april is het weer Record Store Day; de feestdag bij uitstek voor liefhebbers van vinylplaten in al haar facetten….
Muzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (5 april - 11 april)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen vaak het bos niet meer ziet. Om…
Muzieknieuwtjes

Record Store Day 2021 maakt releaselijst bekend

Record Store Day is naar goede gewoonte de dag waarop heel wat muziekliefhebbende hartjes wat sneller gaan slaan. Sinds vorig jaar is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.