Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD – “Righteous”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD – “Righteous”

Juice WRLD was op de goede weg om bij de grootste namen in de hiphopscene te behoren, maar op 8 december 2019 overleed hij heel plots op amper 21-jarige leeftijd. Een onopzettelijke overdosis aan drugs werden hem fataal en bracht de hele muziekwereld in rouw. Met hits als “Lucid Dreams“, “Robbery“, “Bandit” en “Legends” domineerde hij de hitlijsten en veroverde hij miljoenen harten. Afgelopen zomer was hij nog een van de headliners van Les Ardentes, maar het werd helaas een van zijn laatste shows op Europese bodem. Deze week lanceerde Juice WRLD’s moeder nog Live Free 999 Fund, een organisatie die zich inzet voor jongeren met problemen. Met “Righteous” krijgen we een eerste postuum solonummer van Juice WRLD.

“Righteous” gaat onder de huid. In het nummer heeft Juice het over zijn verslaving aan drugs en medicatie en de struggles die hij heeft om er vanaf te geraken. Dat de doodsoorzaak van Juice net een overdosis was, maakt van “Righteous” een emotionele rollercoaster waar je als fan toch even zal van moeten bekomen. Vooral de zinnen ‘Taking medicine to fix all of the damage’ en ‘Inhale, exhale, but I can’t breathe’ hakken er bijzonder stevig in en laten zien dat Juice WRLD zich ook bewust was van zijn probleem en dat hij van zijn verslaving af wou geraken. Helaas kwam de redding van Juice WRLD te laat, maar misschien kan zijn muziek wel nog een aantal jongeren in dezelfde situatie redden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD - "Lace It" (feat. Eminem & benny blanco)

Vier jaar geleden doofde het licht van Juice WRLD door een onopzettelijke overdosis en verloor de rapwereld een van haar grootste sterren….
AlbumsRecensies

iann dior - leave me where you found me (★★★½): Langzaam een nieuwe stijl proberen

De naam Iann Dior zal bij de meeste hiphop-fans waarschijnlijk een belletje doen rinkelen samenwerkingen met andere, grote artiesten, waaronder “Mood” van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD - "The Light"

Juice WRLD had het ongeluk slechts 21 jaar op deze aardbol te mogen rondlopen. In 2019 overleed de Amerikaanse artiest aan de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.