Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD – “Robbery”

Soms heb je als artiest maar één nummer nodig om je tot ster te katapulteren, en dat is nu juist wat er met Juice WRLD is gebeurd. In mei van vorig jaar bracht hij “Lucid Dreams” uit, en al snel ging het nummer de wereld rond.  Het nummer werd een regelrechte hit, schopte het zelfs tot plaats 2 in de Billboard Top 100 en verkocht ruim vijf miljoen keer. Een onverwacht succes, maar Juice WRLD doet er alles aan om geen one hit wonder te worden, en brengt regelmatige nieuwe nummers uit. Met A Deathrace for Love brengt hij binnenkort zelfs een nieuwe plaat uit die 23 (!) nummers zal bevatten. Zijn nieuwste “Robbery” is daar een appetizer van die we verrassend goed vinden.

“Robbery” is misschien wel het sterkste nummer dat Juice WRLD tot op heden heeft uitgebracht. Waarom? “Robbery” weerspiegelt als geen andere van zijn nummers de tijdsgeest waarin de jongeren leven, en is een nummer waarin al zijn sterktes mooi worden uitgespeeld. Een toffe beat, een herkenbaar verhaal en een goed gebruikte stem maken van “Robbery” een onverwachte anthem die zich als een echte oorworm in je hoofd nestelt en je er moeilijk nog uitkrijgt. Of kwantiteit ook kwaliteit betekent op A Deathrace for Love, zullen we binnenkort te weten komen, maar “Robbery” doet alvast het beste vermoeden.

Op woensdag 6 maart staat Juice WRLD voor het eerst in ons land en dat als voorprogramma van Nicki Minaj in Paleis 12 in Brussel.

Facebook

1926 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

iann dior - leave me where you found me (★★★½): Langzaam een nieuwe stijl proberen

De naam Iann Dior zal bij de meeste hiphop-fans waarschijnlijk een belletje doen rinkelen samenwerkingen met andere, grote artiesten, waaronder “Mood” van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD - "The Light"

Juice WRLD had het ongeluk slechts 21 jaar op deze aardbol te mogen rondlopen. In 2019 overleed de Amerikaanse artiest aan de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI - "I GUESS IT'S LOVE?"

Nog geen twintig jaar geleden kwam The Kid LAROI in Waterloo – in Australië, welteverstaan – ter wereld. Toch heeft de populaire…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.