Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Rare Akuma – “BANDSONME!” (feat. Stealth the Sneaky)

De stilaan verdwijnende neiging om koortsachtig aan hokjesdenken te doen, is goed nieuws voor Rare Akuma. De Antwerpse rapper met een al behoorlijke invloedssfeer tot in de States, is namelijk niet graag gebonden aan genres en experimenteert op volle toeren. Hoewel hij net nu een pauze inlast, merken we daar nog niet bijster veel van, aangezien hij ons voorlopig nog bestookt met verschillende grepen uit het hiphopassortiment. We waren dan ook benieuwd welke richting “BANDSONME!” zou uitgaan. 

Het spoor van dit nummer loopt jammer genoeg dood. In het nummer proeft Akuma van de al niet zoveel zeggende genres emo- en mumblerap en hij kan er niets creatiefs mee aanvangen. Ook de feature van Belgische partner in crime Stealth the Sneaky breekt geen potten. Het gebrek aan gelaagdheid zorgt ervoor dat we op onze honger blijven zitten en we hopen dan ook dat dit een eenmalige verkenningstocht in het genre was van de ongetwijfeld getalenteerde rapper. De pauze die hij nu inlast is, misschien wel het uitgelezen moment om zijn spitsvondigheid weer te stimuleren.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

22 april 2020

About Author

Simon Proost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief