Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dylan Cartlidge – “Yellow Brick Road”

Een klein jaar hebben we ongeduldig zitten wachten op nieuwe muziek van Dylan Cartlidge. De Brit had even de tijd nodig om aan nieuwe muziek te kunnen schrijven met gelijkgezinden en die kreeg hij gelukkig ook van zijn platenlabel Glassnote. Van zijn kameraad Jamie T kreeg hij in het begin heel veel steun en ze schreven zelfs enkele nummers tezamen. De komende maanden mogen we een nieuwe ep verwachten, die geproduceerd werd door James Dring, een producer die ook al samenwerkte met Gorillaz, Loyle Carner, Blur en Lana Del Rey. Met “Yellow Brick Road” worden de verwachtingen al de hoogte ingeschroefd.

Dylan Cartlidge heeft een heel eigen sound en daar kunnen we maar moeilijk aan weerstaan. Zijn speciale stem weet hij optimaal te gebruiken en dat maakt dat hij voor veel variatie in het nummer kan zorgen. Als bassist voorziet Dylan “Yellow Brick Road” van extra spice en groove. De manier waarop Dylan Cartlidge op “Yellow Brick Road” weer verschillende genres met elkaar weet te combineren tot iets geheel nieuws, toont wat voor een groot muzikaal talent in hem steekt. In zijn raps zit een goede flow, terwijl zijn zang voor extra leuke twists zorgt. Dylan Cartlidge moeten we nauwlettend in de gaten houden!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1767 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Superorganism @ Botanique (Rotonde): Een zootje ongeregeld

Soms gaan de dingen des levens niet helemaal zoals gehoopt, maar dat betekent daarom niet dat je bij de pakken moet blijven…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danger Mouse & Black Thought - "Because" (feat. Joey Bada$$, Russ & Dylan Cartlidge)

Danger Mouse en Black Thought zijn twee van de meest getalenteerde, maar onderschatte artiesten van de hiphopwereld. Ze hebben hun fans jaren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Superorganism - "It's Raining" (feat. Stephen Malkmus & Dylan Cartlidge)

Nadat Superorganism nog maar enkele weken geleden hun grote comeback vierde met “Teenager” is het vijftal nu alweer terug met een nieuwe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.