Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHODES – “Love You Sober”

Je terugkeer midden in onzekere tijden vieren: RHODES had zich dat zeker ook allemaal anders voorgesteld. Hij had net een radiostilte van meer dan drie jaar achter de rug, maar doorbrak deze vorige maand met het nieuwe “This Shouldn’t Work“. Tijdens zijn afwezigheid werd hij voor het eerst vader, maar het schrijven van nummers verliep minder vlot dan gehoopt. Het zwarte gat had de Brit lange tijd stevig onder controle en dat had natuurlijk uitwerking op het nieuwe album. Met zijn unieke stem veroverde David Rhodes de afgelopen jaren al honderdduizenden harten in storm, en eens de covidmiserie achter de rug is, trekt hij weer eens op tour. Over zijn nieuwe tweede plaat is helaas wel nog niets bekend gemaakt, maar we krijgen er met “Love You Sober” wel een nieuwe smaakmaker uit.

RHODES bevond zich in een donkere periode toen hij “Love You Sober” schreef en dat hoor je ook in de tekst. Het nummer is zeer autobiografisch, wat ook duidelijk te horen is aan de overgave waarmee hij zingt. Opvallend is dat het nummer gepolijster klinkt, waardoor de muziek wat afdoet aan authenticiteit en puurheid in vergelijking met die op debuutplaat Wishes. Het refrein is desondanks heel pakkend en zit boordevol oprechte emoties. We zijn blij dat RHODES terug is en hopen vooral dat we op zijn nieuwe plaat ook wat meer ruwheid en puurheid te horen krijgen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1675 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rhodes - “The Love I Give”

Dat Rhodes een tranentrekker pur sang is, is eigenlijk al geen geheim meer. Met een unieke stem die menig mens weet te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHODES - "No Words"

Onze favoriete ballademaker is eindelijk nog eens terug met iets nieuws. RHODES volgen we al sinds het prille begin en zeker met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHODES - "I'm Not Ok"

Het heeft lang geduurd voor we nog eens iets van RHODES te horen kregen, maar daar had hij een grondige reden voor….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.