Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHODES – “This Shouldn’t Work”

Bijna was RHODES van onze radar verdwenen, maar de sympathieke Brit maakt vandaag zijn comeback door de grote poort. Met een nieuwe look en een frisse sound gaat RHODES een nieuwe muzikale periode tegemoet. In 2015 verscheen zijn debuutplaat Wishes en speelde hij nog een geweldig concert in een uitverkochte Botanique. Twee jaar later bracht hij dan het nummer “Sleep Is A Rose” uit en leek er een tweede plaat aan te komen, maar plots werd het toch weer heel stil rond de zanger. Tot vandaag! “This Shouldn’t Work” is het eerste nieuwe nummer dat we te horen krijgen van zijn te verschijnen tweede plaat!

De gitaar ruilt RHODES op “This Shouldn’t Work” in voor de piano en dat resulteert opnieuw in een ontwapenend nummer. De single is zeer goed geproducet, maar klinkt gelukkig niet plat of te commercieel. Het grootste wapen van RHODES is zonder enige twijfel zijn prachtige stem. Zijn vocale uithalen klinken heel krachtig en maken van de ballade iets speciaals. De achtergrondgeluidjes geven “This Shouldn’t Work” een leuke opvulling en vooral ook een frisse uitstraling. Laten we hopen dat we niet weer drie jaar moeten wachten op nieuwe muziek van de man en dat zijn nieuw album even goed klinkt als deze veelbelovende single.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1777 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

RHODES @ Ancienne Belgique (AB Club): Liefde geven en krijgen

Acht jaar liet RHODES op nieuwe muziek wachten nadat hij ons in 2015 charmeerde met het breekbare Wishes. De Brit trok met zijn…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview RHODES: 'Ik wil wel mainstream en commercieel zijn, maar wil niet najagen wat ik denk dat dat is'

Het leek er lang op dat de intieme popmuziek van RHODES hem richting de absolute wereldtop zou brengen. Zijn debuutalbum Wishes kwam…
AlbumsFeatured albumsRecensies

RHODES - Friends Like These (★★★): Van je vrienden moet je het hebben

David Rhodes behoorde in 2015 dankzij zijn debuutalbum Wishes tot de beloftes van het Britse popcircuit, tourde de wereld rond met onder andere…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.