Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHODES – “This Shouldn’t Work”

Bijna was RHODES van onze radar verdwenen, maar de sympathieke Brit maakt vandaag zijn comeback door de grote poort. Met een nieuwe look en een frisse sound gaat RHODES een nieuwe muzikale periode tegemoet. In 2015 verscheen zijn debuutplaat Wishes en speelde hij nog een geweldig concert in een uitverkochte Botanique. Twee jaar later bracht hij dan het nummer “Sleep Is A Rose” uit en leek er een tweede plaat aan te komen, maar plots werd het toch weer heel stil rond de zanger. Tot vandaag! “This Shouldn’t Work” is het eerste nieuwe nummer dat we te horen krijgen van zijn te verschijnen tweede plaat!

De gitaar ruilt RHODES op “This Shouldn’t Work” in voor de piano en dat resulteert opnieuw in een ontwapenend nummer. De single is zeer goed geproducet, maar klinkt gelukkig niet plat of te commercieel. Het grootste wapen van RHODES is zonder enige twijfel zijn prachtige stem. Zijn vocale uithalen klinken heel krachtig en maken van de ballade iets speciaals. De achtergrondgeluidjes geven “This Shouldn’t Work” een leuke opvulling en vooral ook een frisse uitstraling. Laten we hopen dat we niet weer drie jaar moeten wachten op nieuwe muziek van de man en dat zijn nieuw album even goed klinkt als deze veelbelovende single.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1682 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rhodes - “The Love I Give”

Dat Rhodes een tranentrekker pur sang is, is eigenlijk al geen geheim meer. Met een unieke stem die menig mens weet te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHODES - "No Words"

Onze favoriete ballademaker is eindelijk nog eens terug met iets nieuws. RHODES volgen we al sinds het prille begin en zeker met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHODES - "I'm Not Ok"

Het heeft lang geduurd voor we nog eens iets van RHODES te horen kregen, maar daar had hij een grondige reden voor….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.