Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lawson – “Lovers”

Wie boyband zegt denkt meteen aan One Direction, Take That, *NSYNC en aanverwanten, maar ook Lawson is er een voorbeeld van. De Britse rockband telt vier porties testosteron waarvan de meeste in 1990 geboren zijn. Tegen dat ze 22 waren hadden ze een eerste album in de winkelrekken liggen en in 2016 volgde Perspective. Daarop vinden we “Where My Love Goes“, het bekendste nummer van de band rond Andy Brown. Niet te verwarren met zijn naamgenoot uit het jazzcircuit, want deze Andy Brown brengt op zijn eentje ook countrymuziek uit. Na een soloplaat en een album met zwakke covers van The Greatest Showman besloot de zanger om zijn bandgenoten terug op te zoeken.

Na vier jaar stilte zou je een geweldige comebacksingle verwachten en deze kregen we niet. “Lovers” heeft een tekst die zo melig en cliché is dat het behangpapier ervan gaat krullen. Muzikaal gezien is de band geëvolueerd van rock naar iets dat evengoed een dj-set zou kunnen zijn. De muziek is even origineel als de tekst, waardoor ons behangpapier vanzelf weer op de rol gaat. “Lovers” had een slechte inzending kunnen zijn op het Eurovisiesongfestival, maar dan hadden we ons nog kunnen troosten met de gedachte dat de band nu een jaar tijd had om een nieuw nummer te maken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1230 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single blush. - “Lovers”

Wie Daan Schepers niet kent als lid van Bazart, kent hem wel van bij Eefje de Visser of Warhola. Op die manier…
AlbumsRecensies

Anna Of The North - Lovers (★★★★): Prachtig liefdesverdriet in al zijn glorie

Eindelijk geven Anna Lotterud en Brady Daniell-Smith ons het volledige plaatje voor we alles al van buiten kennen. Wat hebben ze ons…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe Single Anna of the North - "Fire"

Wat moeten we aan met deze enthousiaste jongedame van het duo Anna of the North? Het album Lovers komt binnenkort al uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.