Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe Single Anna of the North – “Fire”

Wat moeten we aan met deze enthousiaste jongedame van het duo Anna of the North? Het album Lovers komt binnenkort al uit en toch blijft ze maar smijten met nieuwe singles. “Baby”, “Us”, “Someone“, “Lovers”, “Money” en nu dan ook nog “Fire”. We hoeven meer dan de helft van het album al niet meer te reviewen… Gaan we toch doen! Maar eerst doorheen de (hopelijk) laatste single vooral het arriveren van haar album, we willen niet alles al gehoord hebben voor 8 september.

Kent u Sunclub en The Underdog Project’s warme “Summerjam” nog van 2004? Dat gevoel krijgen we hier ook. Alleen staan we deze keer niet op een stralend strand in Miami, maar dansen we rond een kampvuur in een land waar de zon nooit ondergaat. “Fire” is met zijn bubble-beat en syncopische zomertoontjes het vrolijkste nummer sinds The Chainsmokers remix van haar “Sway” in (2014). Nochtans is ook hier de boodschap weer niet zo rooskleurig; ‘I don’t want to go down in your Fire.’ Een fijn nummer met een vrolijke poppy structuur tegenover de dromerige sound die gepaard gaat met Anna zelf. We zijn toch wel blij dat we deze nog op onze komende barbecue kunnen draaien.

Facebook / Soundcloud / Youtube / Instagram / Twitter

25 augustus 2017

About Author

Sander Blommaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief