Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claire Laffut – “Étrange Mélange”

Franse pop is tegenwoordig weer hipper dan ooit tevoren. Kijk bijvoorbeeld maar naar Christine and the Queens, of onze bloedeigen Angèle die stilletjes aan de hele wereld aan het veroveren is. Die Angèle is bijlange niet de enige Brusselse zangeres met talent op overschot. Claire Laffut is bijvoorbeeld al een vast begrip binnen de Waalse en Brusselse delen van onze muziekindustrie. In 2018 brak ze al potten met haar Mojo – EP, maar 2020 wordt een nieuw hoofdstuk. Na haar tijd die ze spendeert aan het schilderen (van onder andere haar eigen albumcovers) en modellenwerk, is ze met “Étrange Mélange” helemaal terug van weggeweest.

Claire had een haat-liefde relatie met dit nummer, maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Op “Étrange Mélange” neemt een Hawaiiaanse gitaar ons meteen mee naar de zon, daar doet de dromerige stem van de jongedame meteen een schepje bovenop en het lijkt bijna alsof we de zee op de achtergrond horen ruisen. Als er dan een leuke, catchy beat bij komt kijken, zijn we helemaal verkocht. Op haar nieuwste single laat Claire Laffut haar alternatievere sound achter zich en bewandelt ze het pad van de pop. Een pad dat haar hoogstwaarschijnlijk naar meer populariteit en vooral naar de grote doorbraak zou kunnen leiden. Als het van ons afhangt, hebben we ‘the next big thing’ na Angèle gevonden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1876 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Claire Laffut @ Botanique (Orangerie): Fletse blauwe tintjes

Afgelopen week kon de hele wereld kennismaken met Claire Laffut. Neen, de zangeres is niet op wereldtournee, maar haar gezicht keek neer…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Claire Laffut - Bleu (★★★★★): Blauw was nog nooit zo kleurrijk

Een paar jaar geleden ruilde Claire Laffut ons land in voor de Franse hoofdstad en daarmee leek haar carrière pas echt gestart….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claire Laffut - "Hiroshima"

Dat het ook aan de andere kant van de taalgrens in ons kleine landje bruist van het talent, hoeft niemand te verbazen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.