Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Faye Webster – “In A Good Way”

Vorig jaar verscheen Faye Webster ten tonele met haar derde plaat Atlanta Millionaires Club. Waar de zangeres daarvoor nogal in de luwte bleef, kwam ze nu op de voorgrond, wat resulteerde in enkele uitstekende liedjes. En de zangeres is duidelijk nog niet uitgeteld met liedjes uit die plaat, want ook “In A Good Way” komt van diezelfde sessies. Een nieuwe plaat kunnen we dus nog niet direct verwachten en ook haar show in de Botanique werd afgelast. Toch kunnen we de quarantaine doorkomen “In A Good Way” dankzij deze leuke song.

We vinden het vreemd dat Faye deze song niet op haar plaat plaatste. Het moet zijn dat hij nog niet af was, maar het is wel een heerlijk laidback liedje. Zo eentje waarvan je spontaan in een hangmat gaat liggen en je zoveelste joint opsteekt. ‘You make me wanna cry in a good way’, zingt Webster en de boodschap komt erg geloofwaardig over. In combinatie met enkele strijkers, een leuke soulvibe en het smooth tempo, krijg je de liefdevolle gevoelens van Webster ook helemaal mee. ‘I didn’t know that I was capable of being happy right now, but you showed me how’, besluit ze nog en wij voelen ons hetzelfde na het beluisteren van dit heerlijk nummer.

3653 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Faye Webster - "Lego Ring” (feat. Lil Yachty)

Vorig jaar verraste Faye Webster ons met twee singles. “But Not Kiss” en “Lifetime” blijken nu meer te zijn dan zomaar op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Faye Webster - "Lifetime"

Faye Webster laat haar muziek kenmerken door een stem zo zoet als honing en zachte, mooie teksten. Het serene van haar muziek…
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 1): Emotionele rollercoaster

Zoals bij ieder festival deze zomer was het ook bij Primavera Sound twee jaar geleden dat ze nog eens van jetje konden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.