Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A Day to Remember – “Mindreader”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het nieuwe album van A Day to Remember was eerst gepland om in november 2019 uit te komen, maar de mixes en de albumhoes waren toen nog niet afgewerkt. De mannen uit Ocala, Florida verschoven de release van You’re Welcome naar 2020, maar daar is verder niks concreet over geweten. Na heel wat heisa – inclusief een rechtszaak met Victory Records – heeft de band heel wat albums dan maar zelfstandig of in samenwerking met Epitaph uitgebracht. You’re Welcome is het eerste album dat volledig via een platenlabel zal verschijnen, namelijk bij Fueled By Ramen.

Veel informatie over het nieuwe album is er nog niet. Er werden al enkele singles uitgebracht, maar of die op die nieuwe worp zullen verschijnen, is nog maar de vraag. “Mindreader” is niet anders. Het is een nummer dat behoorlijk beïnvloed is door popmuziek; heel catchy en makkelijk om mee te zingen. Sinds de samenwerking met Marshmello lijkt pop steeds meer geïntegreerd te zijn in de nieuwe sound van A Day to Remember.

“Mindreader” is zeker geen slecht nummer. De hoogdagen met het schreeuwen lijken wel volledig verleden tijd, maar we kunnen ons toch niet van de indruk ontdoen dat dit nummer wel in de smaak zal vallen bij de fans.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Mannequin Pussy - Perfect (★★★★): Ep van de grote doorbraak?

Mannequin Pussy maakt al even furore met stevige punk, en zijn live een fenomeen. Dat bewezen ze reeds op Belgische bodem met…
AlbumsRecensies

A Day to Remember – You’re Welcome (½): Thanks for nothing

A Day to Remember was een band die ons de stekels der puberjaren hielp bot te vijlen, maar lijkt sindsdien zelf in…
FeaturesInstagramMuzieknieuwtjes

41 albums om naar uit te kijken in februari en maart

In een normaal jaar zouden we nu al rijkhalzend uitkijken naar tientallen concerten die ons voorjaar vulden. We hoeven je niet meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.