Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pink Sweat$ – “Ride with Me”

David Bowden, die we beter kennen als Pink Sweat$, lost na het nummer “17” opnieuw een single. Het romantische “17” kwam nog maar eind februari uit en kondigde een nieuwe golf muziek aan onder de toekomstige albumnaam Pink Planet. De Amerikaanse singer-songwriter kennen we vooral van het nummer “Honesty” waarmee hij plots heel snel viraal ging. Hij wordt getypeerd door zijn warme stem, mellow sound en vaak heel cheesy songteksten.

Met “Ride with Me” gooit hij het over een andere boeg. Het nummer is meer uptempo dan we van hem gewoon zijn, maar bevat nog steeds de dromerige sound die hem typeert. De muzikale simpliciteit van “Ride with Me” in combinatie met de stem van Pink Sweat$ maakt het een écht popnummer. Het doet af en toe wat denken aan de muziek van Khalid, al is het zonder zijn innemende persoonlijkheid en charme. “Ride with Me” heeft alles om een grote radio- of Tiktokhit te worden, maar voor ons mist het de nodige diepgang en originaliteit.

Wie meer van Pink Sweat$ wil horen, houdt best de komende weken zijn sociale media in de gaten. Er komen nog veel releases aan!

Facebook / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSKI - "Insecure"

De eerste stenen legde hij tijdens zijn The Voice Kids-deelname in 2015, maar intussen is zijn weg als professionele artiest geplaveid. OSKI,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.