Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HONNE – “WHAT WOULD YOU DO?” (feat. Pink Sweat$)

In 2016 dansten we allemaal vrolijk op “Someone That Loves You” van het Londense tweetal HONNE. Sindsdien verschenen er albums bij de vleet, met in 2020 het laatste wapenfeit onder de titel no song without you. Toen deed het duo het dus nog zonder hoofdletters, maar na een jaartje stilte is die ideologie helemaal omgeslagen. Helemaal in drukletters keren de jongens nu terug met “WHAT WOULD YOU DO?”, een samenwerking met de Amerikaanse rijzende ster Pink Sweat$. Het nummer kwam tot stand doordat de band zich terugtrok en pas terug naar buiten wilde komen als ze een nummer hadden waar ze echt trots op waren. Een geslaagd voornemen in elk geval, want de single mag er zeker zijn.

De mannen van HONNE hebben met hun nieuwste creatie ongetwijfeld een zomerhitje beet. Er hangt een chille sfeer doorheen de track, dat dankzij de leuke beat, zomerse gitaarlijntjes en heel wat extra effectjes nog wat meer kracht wordt bijgezet. De zeemzoete stem van Pink Sweat$ is dan ook de ideale aanvulling voor het nummer. Op zijn gekende manier brengt hij het nummer naar een volgende stap, waardoor “WHAT WOULD YOU DO?” een uiterst fijne single werd. Geen grootse pophit dus, maar een gezellig, funky en chill zomerhitje, dat ongetwijfeld de terrasjes zal kleuren.

Facebook Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2042 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés & Pink Sweat$ - "Broken"

We voorspellen Sofía Valdés al een tijdje een mooie toekomst, maar het blijft vooralsnog wachten op een echt grote doorbraak. Met ep’s Ventura en In…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae - "what would you do?"

Alle Tate McRae-fans – en dat zijn er aardig wat – mogen 27 mei in hun agenda vrijhouden, want dan verschijnt eindelijk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HONNE - "COMING HOME" (feat. NIKI)

Voor wie nog niet op de hoogte was, het Britse producersduo HONNE is terug van weggeweest. Na hun laatste, dromerige album no song…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.