Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single E^ST – “MAYBE IT’S ME”

Melisa Bester trok zich haar hele leven op aan muziek. De tweeëntwintigjarige Australische zangeres en songwriter is geboren in Zuid-Afrika en verhuisde later samen met haar familie naar Australië. De artieste, beter bekend als E^ST (uitgesproken als de windrichting East), heeft soul. Met haar doorbraaksingle “Life Goes On” gaf ze haar muzikale carrière een duwtje in de rug en ondertussen heeft de zangeres al drie ep’s uitgebracht. Haar nieuwe single “MAYBE IT’S ME” brengt ons al in zomerse sferen.

“MAYBE I’TS ME” begint met een vrolijke en dansbare beat. De soulinvloeden van Melisa Bester laten je onmogelijk nog stilzitten op je stoel. In het nummer aanvaardt ze wie ze is als persoon en gelooft ze dat ongeluk en fouten maken niet bestaan. Luisteren is op eigen risico, want voor je het weet zit je de hele dag met de nieuwe single in je hoofd. “MAYBE IT’S ME” zal deel uitmaken van haar debuutalbum I’m Doing It dat ze uit zal brengen op 17 juli. Een dikke zomerplaat dus.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

10 april 2020

About Author

Astrid Lekkerkerker


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief